Kan man købe Wegovy?

Posted on Category:Vægttab
Wo kann ich Saxenda in der Schweiz rezeptfrei kaufen?

  •   Køb din medicin online
  •   Få en lægeordination valideret af læger
  •   Få det leveret til dit hjem inden for 24 timer

Hvad er Wegovy?

Før du køber Wegovy i Danmark online, skal du vide, at det er en receptpligtig injicerbar medicin, der er godkendt til at hjælpe personer med et BMI på over 27 med at tabe sig og holde vægten. Injektionen er kun til subkutan (under huden) brug og kommer i form af en pen.

Hvordan fungerer Wegovy?

Ved at virke på hjernen bremser Wegovy købe Wegovy i Danmark uden recept tømningen af maven og skaber en følelse af mæthed.

I kliniske undersøgelser for at undersøge sikkerheden ved Wegovy, når det anvendes til behandling af fedme, tabte ikke-diabetiske personer, der fik Wegovy, i gennemsnit 12,4 % af deres oprindelige kropsvægt sammenlignet med dem, der fik placebo.

I en anden klinisk undersøgelse med personer med type 2-diabetes tabte de personer, der tog Wegovy, 6,2 % mere i vægt end de personer, der fik placebo.

Wegovy har en overlegen sikkerhedsprofil sammenlignet med tidligere vægttabsmedicin, på trods af, at det har nogle negative virkninger.

*Wegovy vil snart være tilgængelig fra vores partnerapotek, men i mellemtiden er Saxenda en lige så effektiv erstatning.

Hvordan er Wegovy sammenlignet med Ozempic eller Saxenda?

Wegovy er godkendt til vægttab i en dosis på 2,5 mg/uge, men Ozempic gives udelukkende til diabetikere i en dosis på 1 mg/uge. Saxenda er et tilsvarende lægemiddel, bortset fra at det indeholder liraglutid i stedet for semaglutid og anvendes dagligt i modsætning til Wegovy.

Hvor ofte skal jeg tage Wegovy?

En gang om ugen, med eller uden et måltid, får du din Wegovy-injektion.

Hvilke doser af Wegovy er tilgængelige?

Hvis du aldrig har taget Wegovy før, skal du følge et titreringsregime, som din læge har foreskrevet. Du starter med 0,25 mg pr. injektion og øger gradvist din dosis til 2,4 mg pr. injektion over en periode på fire til fem måneder.

Se alle ofte stillede spørgsmål

VIGTIGE SIKKERHEDSOPLYSNINGER OG ALMINDELIGE BIVIRKNINGER

Wegovy bør anvendes sammen med en kaloriefattig diæt og øget motion.

Wegovy indeholder semaglutid og bør ikke anvendes sammen med andre lægemidler, der indeholder semaglutid eller GLP-1-receptoragonister.

Mest almindelige bivirkninger af Wegovy

Bivirkninger af Wegovy omfatter kvalme, diarré, opkastning, forstoppelse, mavesmerter, hovedpine, træthed, dyspepsi (fordøjelsesbesvær), svimmelhed, udspilning af maven, opstød (opstød), hypoglykæmi (lavt blodsukker) hos patienter, der tager Wegovy;(opstød), hypoglykæmi (lavt blodsukker) hos patienter med type 2-diabetes, flatulens (gasophobning), gastroenteritis (tarminfektion) og gastroøsofageal reflukssygdom (en type fordøjelsesforstyrrelse).

Ovenstående er kun et resumé. Klik her for at få en komplet liste over potentielle bivirkninger og andre vigtige sikkerhedsoplysninger.

Yderligere sikkerhedsoplysninger

Hvis du er allergisk over for semaglutid eller nogen af dets komponenter, ikke købe Wegovy i Danmark.

  • Du må ikke købe Wegovy, hvis du er gravid, ammer, planlægger at blive gravid eller ammer, eller hvis du ammer.
  • Du må ikke købe Wegovy, hvis du eller et familiemedlem nogensinde har haft medullært skjoldbruskkirtelkarcinom (MTC) eller multipel endokrin neoplasi type 2 (MEN 2) syndrom.

Fortæl din læge om al den medicin, du tager, herunder receptpligtig og ikke-receptpligtig medicin, vitaminer og urtetilskud. Wegovy kan ændre virkningen af nogle lægemidler, og nogle lægemidler kan ændre virkningen af Wegovy. Fortæl din læge, hvis du tager anden medicin mod diabetes, såsom sulfonylurinstoffer eller insulin.

Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom. Venligst konsultere en medicinsk ekspert for at beslutte, om at købe Wegovy i Danmark er en passende del af din vægtreduktion strategi.

Hvad er prisen på Wegovy i Danmark?

  • For 1 Wegovy pen er prisen: 1.048,48 kr.
  • For 2 kuglepenne fra Wegovy er prisen: 1.844,35 kr.
  • For 3 kuglepenne fra Wegovy er prisen: 2.629,78 kr.
  • For 4 kuglepenne fra Wegovy er prisen: 3.444,27 kr.
  • For 5 kuglepenne fra Wegovy, er prisen: 3.866,79 kr. ( Du sparer 1.480 kr. )

Write a Reply or Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *